tilbage
drinksmenu
tilbage

Aften Menu

Aften Menu
Vinkort
Drawing of blue fishDrawing of blue fishDrawing of blue fishDrawing of blue fish

LOLAs AFTEN MENU         

En rejse gennem spicy, søde, salte og drømmende retter med gastronomiske elementer fra hele vores farverige verden.

Kød, fisk eller helst fri - det er op til dig!

Den samme menu serveres for hele bordet.
Menuen sammensættes af køkkenet og skifter ofte.

4 SERVERINGER          450,-
7 SERVERINGER          675,-

Vinmenu          350,-/550,-
‍
+ØSTERS                          40,-
+ost                                 50,-
+NAAN                             45,-
Vand ad libitum         30,-
‍

Snacks    

Tre forskellige snacks, serveres til hele bordet.
‍
Køkkenet bestemmer        75,-
Tilføj østers    +40,- pr. styk

Østers med thai style vinaigrette 3 stk 115,- / 6 stk 210,-

Lola's Butter Naan 45,-

Retter

Vi anbefaler snacks, 2-3 serveringer og en dessert pr. person

Kokos Ceviche                         
Hvid fisk i kokos- og soyadressing med agurk, skalotteløg og sprød tostada
155,-
‍
Zucchini & Pistacie Salat      
Skiver af rå zucchini med pistaciecreme toppet med koriander, pistacie og granatæble
145,-
‍
Kartofler & Creme Fraiche    
Sæsonens ristede kartofler fra Stensbølgård med 50% creme fraiche, løvstikkeolie og podi
135,-
‍
Tomat & Aubergine                 
Gamle sorter af tomater med pakora friterede “croutoner” af aubergine, kosho vinaigrette og pecorino
140,-
‍

Reje Toast                                  
Friteret rejetoast med sesam toppet med urtesalat og hele fjordrejer
160,-

Udonnudler.                              
Hjemmelavede kartoffelnudler i rejebisque med chiliolie og syltet daikon
155,-
‍
Moilee                                        
Sydindisk kokoskarry med muslinger, friterede løg og dild
/Hertil anbefales naanbrød  45,-
165,-
‍
Løgtærte                                 
Grillede løg i butterdej fra Hahnemanns Køkken og hollandaise
175,-
‍
Sommerkål & Karry                 
Ristet sommerkål og 5 spice pork belly med grøn karry vinaigrette og peanuts
165,-
‍
Mole Kylling                              
Pocheret kylling med mexicansk mole, spidskommen ris og sprød papadum
165,-

ost & Desserter

Empanadas - 100,-
Gammelknas empanadas i parathadej med hybenrose honning og hibiscus marmelade
‍
Fersken, Abrikos & Marengs
Sommerferskener med marengs og abrikos
100,-

Bær & Hasselnødder
Chokolade- og hasselnød parfait toppet med hasselnød ganache og bær
110,-
‍
Sencha Posset
Cremet posset infuseret med sencha, toppet med knasende sesam og olivenolie
90,-

1% af omsætningen bliver doneret til Nordic Foodprint.
Lola har økologisk spisemærke i Sølv og har via KBH universit fået udarbejdet klimarapport på vores drift.

VINKORT
‍

Vi tager forbehold for ændringer i vinkortet, hvis nogle vine er utilgængelige.

BOBLER
2021 Ghazii  500,-
Silvio Messana, Toscana, IT
Funky og frugtig mousserende på Sangiovese

2020 Le Vilain Gris Pétillant 525,-
Lucy Margaux, Adelaide Hills, AU
Orange bobler fra Australien
‍
2020 Crement Zero Dosage 600,-
Champ Divin, Jura, FR
Champagnedræberen
‍
2020 Omomorto  625,-
Menti, Veneto, IT
Frisk og stram norditaliener på Durella 
‍
NV Blancs de Noir 700,-
Fluery Pere & Fils, Champagne, FR
Pinot noirbaseret med pæn fylde
‍
NV Blancs de Blancs Brut Reserve 800,-
Guy Chalemagne, Champagne, FR
Toastet og rig, ren Chardonnay

2018 Shaman  900,-
Marguet Pere & Fils, Champagne, FR
Intens mix på Chardonnay og Pinot Noir
‍
NV Ephemere 014 1000,-
Drémont & Savart, Champagne, FR
Negociantwine fra Frederi Savart

2013 Grand Cru Bouzy 1100,-
Marguet Pere & Fils, Champagne, FR
Intens og nøddeagtig
‍
NV Cremant de Jura 
1200,-
J.F. Ganevat, Jura, FR
Cremant der overskygger mange Champagner
 
NV Bulles de Rosé (08/22) 1250,-
Frederic Savart, Champagne, FR
Frisk og præcis
‍
2013 Rose de Saignee Seve en Barmont
Olivier Horiot, Champagne, FR 1300,-
Fyldig og intens Roséchampagne - madvin
‍
2017 Grand Cru Ay 1500,-
Marguet Pere & Fils, Champagne, FR
Overdådig
‍
NV Initial (12/21) 3500,-
Jacques Selosse, Champagne, FR
Hail to the king

‍
HVID
2021 Riesling Trocken 450,-
Patrick Kampf, Rhienhessen, DE
Sprød og let
 
2021 Sauvignon Blanc 525,-
Matthias Hager, Kamptal, AT
Frisk og mineralsk

2019 Meunier 550,-
4 Ojos, Andalucien, ES
En sherryfornemelse - kompleks

2016 Riesling Kabinett 575,-
Selbach Oster, Mosel, DE
Mundrensende syre og tropisk sødme
‍
2021 Albarino Volanderia 600,-
Constantina Sotelo, Rias Baixas, ES
Frisk og intens
‍
2010 Les Vieux Clos  625,-
Nicolas Joly, Loire, FR
Intens, moden og nøddet Chinin Blanc
‍
2019 Hautes Cotes de Nuits Blanc  675,-
Domaine Truchetet, Bourgogne, FR
Klassisk Bourgogne
‍
2021 Chablis 700,-
Yannick Cadiou, Bourgogne, FR
Frisk og intens
‍
2020 Bourgogne Blanc 725,-
Gilles Ballorin, Bourgogne, FR
Frisk og intens
‍
2021 Matassa Blanc  750,-
Matassa, Roussillon, FR
Sydfransk dekadence på hvid Grenache og Macabeu
‍
2020 Pinot Gris  775,-
Gerard Schueller, Alsace, FR
Intens og aromatisk
‍
2017 Jeremy Recchione   800,-
Saint Romain, Bourgogne, FR
Mineralsk og præcis
‍
2020 Anjou Blanc  825,-
Thibaud Boudignon, Loire, FR
Ren, dyb og intens
‍
2019 Les oeillets   850,-
Jean Yves Peron, Savoie, FR
Alpevin på Jacquére
‍
2017 Marsannay Blanc 900,-
Domaine Trapet, Bourgogne, FR
Ren frugt, uden fadpræg
‍
2019 Ex Vero III 925,-
Werlitsch, Sydsteiermark, AT
Sublim Sauvignon og Chardonnay fra stejle stråninger 
‍
2017 Santa Rita Chardonnay  950,-
Racine Wines, California, US
Fyldig Chardonnay der har fået lidt fad
‍
2019 Les Fouchardes 1050,-
Mark Angeli, Loire, FR
Tropisk og fyldig Chinin
 
2017 Meursault 1150,-
Domaine Pierre Morey, Bourgogne, FR
Intens og smørret, men stadig fin syre
‍
2019 Chablis 1200,-
Clardy & Rosette de Moor, Bourgogne, FR
Ren og stingent i en årgang hvor alt lykkedes
‍
2015 Saint Bris Mont Embrase 1250,-
Athenais de Beru, Bourgogne, FR
Sauvignon lavet i Bourgogne
‍
2020 Chassagne Montrachet
1300,-
Joseph Colin, Bourgogne, FR
Fyldig og ren
‍
2017 Nuits Saint George 1er Cru Perriere Blanc 1350,-
Henri Gouge, Bourgogne, FR
Pinot Blanc i Bourgogne !?!
‍
2020 Saint Aubin En l’Ebaupin 1400,-
Lamy-Caillat, Bourgogne, FR
Enhjørning
‍
2016 Blanc Fume de Pouilly 1450,-
Didier Dagueneau, Loire, FR
Kraftfuld, fornem og frisk
‍
2009 Saarburger Rausch Riesling Spätlese VS
Zilliken, Mosel, DE 1500,-
Knivskarp syre og balanceret sødme
‍
2020 Chardonnay Charles Heinz Vineyard
Littorai, Sonoma Coast, US 1750,-
Bourgogne i USA
‍
2014 Sous la Roche Savagnin Ouille  2000,-
J.F. Ganevat, Jura, FR
Ren Savagnin - 2 år på fad  



ORANGE
2019 Biancoviola 450,-
Aldo Violo, Sicilly, IT
Frisk Grillo med 3 ugers maceration
‍
2020 Sinfonia di Bianco 475,-
Alesandro Viola, Sicillien, IT
Kort maceration 
‍
2021 Dinavolino   500,-
Denavolo, Emilia Romagna, IT
Frisk og Citruspræget
‍
2021 Pamhogna Weiss  550,-
Andert-Wein Burgenland, AT
Krydret og frisk  
‍
2016 Roditis Orange 600,-
Tatsis, Marcedonien, GR
30 dages maceration

2020 L’Erta   650,-
Paolo Marchionni, Toscana, IT
Intens med middel maceration på Trebbiano
‍
2019 PM  700,-
Andert-Wein, Burgenland, AT
Dyb og intens, macereret på hele klaser
‍
no1 Gratitude  900,-
Strohmeier, Veststeiermark, AT
Aromatisk og vibrerende på lokale druer


ROSÉ
2020 Rosamare  450,-
Nino Barraco, Sicilien, IT
Rosé, udenfor sæsonen
‍
2020 PIAK Rosé  550,-
Domaine Bobinet, Loire, FR
Funky og frugtig på Cabernet og Chenin
‍
2020 Marsannay Rosé Gilles Ballorin600,-
Bourgogne, FR
Mere Bourgogne Rouge end rosé


RØD
2021 La Lanterne Rouge 450,-
Clos Fantine, Languedoc, FR
Frisk og elegant
‍
2021 Puszta Libre 475,-
Claus Preisinger, Burgenland, AT
Let og sommerlig
‍
2019 Aldo Viola 500,-
Rosso Saingee, Sicilien, IT
Let Siciliener
‍
2021 Pain Perdu 525,-
Claire & Florent Bejon, Loire, FR
Let Cabernet Franc
‍
2020 Lemnio 525,-
Tatsis, Macedonien, GR
Karakterfuld og stram
‍
2020 Dolcetto di Dogliani 550,-
Nicholas Altare, Piemonte, IT
Dolcetto på hjemmebane
‍
2020 Chenas 550,-
Romauld Valot, Beaujolais, FR
Saftig og let
‍
2019 Phelloe Natur 575,-
Tetramythos, Peloponnese, GR
Frisk og taninrig
‍
2019 Gratitud  575,-
Cosmic, Catalunya, ES
Urtet og juicy Cabernet Franc
‍
#5 Personalgetraenk 600,-
Andert Wein, Burgenland, AT
Saftig og harmonisk
‍
2021 Langhe Rosso 650,-
Drink Wines Not Labels, Piomonte, IT
Udkantsbarolo
 
2021 Rouge 675,-
Matassa, Roussillon, FR
Funky og let  
‍
2021 Fleurie Clos de la Grand Cour  725,-
Domaine de la Grand Cour, Beaujolais, FR
Saftig og burgundisk

2021 Bourgogne Rouge 775,-
Mark Haisma, Bourgogne, FR
Elegant og rafineret Pinot
‍
2019 Champ Lévat 800,-
Jean-Yves Peron, Savoie, FR
Troldmanden fra Alperne  
‍
2019 St. Joseph Clos des Cerrieux 875,-
Romaneaux-Destezet, Rhone, FR
Lettere end sit rygte

2016 Chateauneuf du Pape 925,-
Domaine de Villeneuve, Rhone, FR
Klassisk syd Rhone
‍
2016 Gevrey-Chambertin ‘Clos du Couvent’  
Domaine des Varollies, Bourgogne, FR 1000,-
Intens og balanceret fuldblodsbourgogne
‍
2015 Cote-Rotie Les Elontins 1025,-
Domaine Billon Rhone, FR
Feminint udtryk af stor Syrah
‍
2018 Peek a Boo 1100,-
Christian Tschilda, Burgenland, AT
Elegant og kompleks Cabernet Franc
‍
2020 Pinot Noir Sonoma Coast  1150,-
Blue Farm, Sonoma Coast, US
Burgundisk og ren
‍
2013 Barolo Vilero 1250,-
Giacomo Fenocchio, Piomonte, IT
Traditionel og feminin stil
‍
2015 Barbaresco Albesini Vigna Borgese
Piero Busso, Piemonte, IT 1450,-
Gammeldags på den gode måde
‍
2017 Montepulciano d’Abruzzo 1550,-
Emidio Pepe, Abruzzo, IT
Da Capo
‍
2020 Pinot Noir Mays Canyon 1800,-
Littorai, Sonoma Coast, US
Bourgogne i USA
‍
2016 Chateauneuf du Pape 2500,-
Henri Bonneau, Rhone, FR
Sidste årgang fra Mesteren 

SØD
2021 Brachetto d’acqui 500,-
Gianfranco Torelli, Piomonte, IT    
Jordbærbrus
‍
2007 Riesling Auslese 600,-
Schloss Sommerhausen, Franken, DE    
Ædel rådenskab
‍
2020 Coteaux du Layon 600,-
Chateau de Passavant, Loire, FR     
Æbler og pærer
‍
NV Macvin Blanc 700,-
Champ Divin, Jura, FR    
Karakterfuld og intens




‍
BOOK BORD
Drinksmenu
tilbage

Restaurant Lola

Christianshavns
Voldgade 50
1424 København K

Booking & Questions

Booking@restaurantlola.dk
+ 45 53 55 58 63

Opening hours

Lunch
Monday-Saturday 11.30-15.00
Dinner
Wednesday-Saturday 17.00 - 00.00
Sunday-Monday closed

Press

PR@restaurantlola.dk

Instagram

Facebook

Job

Smiley

Cookies