En rejse gennem spicy, søde, salte og drømmende retter med gastronomiske elementer fra hele vores farverige verden.
Kød, fisk eller helst fri - det er op til dig!
Den samme menu serveres for hele bordet.
Menuen sammensættes af køkkenet og skifter ofte.
Tre forskellige snacks, serveres til hele bordet.
Køkkenet bestemmer 75,-
Tilføj østers +40,- pr. styk
Østers med thai style vinaigrette 3 stk 115,- / 6 stk 210,-
Lola's Butter Naan 45,-
Vi anbefaler snacks, 2-3 serveringer og en dessert pr. person
Kokos Ceviche
Hvid fisk i kokos- og soyadressing med agurk, skalotteløg og sprød tostada
155,-
Zucchini & Pistacie Salat
Skiver af rå zucchini med pistaciecreme toppet med koriander, pistacie og granatæble
145,-
Kartofler & Creme Fraiche
Sæsonens ristede kartofler fra Stensbølgård med 50% creme fraiche, løvstikkeolie og podi
135,-
Tomat & Aubergine
Gamle sorter af tomater med pakora friterede “croutoner” af aubergine, kosho vinaigrette og pecorino
140,-
Reje Toast
Friteret rejetoast med sesam toppet med urtesalat og hele fjordrejer
160,-
Udonnudler.
Hjemmelavede kartoffelnudler i rejebisque med chiliolie og syltet daikon
155,-
Moilee
Sydindisk kokoskarry med muslinger, friterede løg og dild
/Hertil anbefales naanbrød 45,-
165,-
Løgtærte
Grillede løg i butterdej fra Hahnemanns Køkken og hollandaise
175,-
Sommerkål & Karry
Ristet sommerkål og 5 spice pork belly med grøn karry vinaigrette og peanuts
165,-
Mole Kylling
Pocheret kylling med mexicansk mole, spidskommen ris og sprød papadum
165,-
Empanadas - 100,-
Gammelknas empanadas i parathadej med hybenrose honning og hibiscus marmelade
Fersken, Abrikos & Marengs
Sommerferskener med marengs og abrikos
100,-
Bær & Hasselnødder
Chokolade- og hasselnød parfait toppet med hasselnød ganache og bær
110,-
Sencha Posset
Cremet posset infuseret med sencha, toppet med knasende sesam og olivenolie
90,-
1% af omsætningen bliver doneret til Nordic Foodprint.
Lola har økologisk spisemærke i Sølv og har via KBH universit fået udarbejdet klimarapport på vores drift.