tilbage
drinksmenu
tilbage

Frokost Menu

Aften
Menu

Vinkort

Drawing of blue fishDrawing of blue fishDrawing of blue fishDrawing of blue fishDrawing of blue fish


Lola menu         


FrOKOST MENU    

‍
Østers med thai style vinaigrette 3 stk 115,- / 6 stk 210,-

Sild
Marineret sild med kapers, rødløg og blodappelsin
90,-
‍
‍
Davids “Goa sild”- tomatiseret, portugisisk indflydelse med varme krydderier
90,-

‍
Lisas Vadouvan-krydret sild med røget æggecreme og sprødt æble
90,-

Fisk
‍
Håndpillede rejer med smilende æg, mayonnaise, urter og kaffir lime salt
140,-

‍
Enebær- og dild gravad laks med luftig rævedressing og dild
155,-

‍
Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise, citron og “pico de gallo”
‍(Ja, vi har også remoulade!)
140,- ‍Tilkøb af rejer - 45,-

Røget ål “unagi” med røræg, radiser og smørstegt rugbrød
185,-

Kød
‍
Nakkefilet med varme, karamelliserede løg, marineret kål, æble og sprøde svær
135,-

‍
Kalvetunge med peberrodscreme og syltede gulerødder
140,-

‍
Hønsesalat med svampe, bacon og ristet toast
135,-

Grønt
‍
Kartoffel med løvstikkemayo, “podi”, ristede løg og urter
115,-

‍
Dehydrerede rødbeder med peberrodscreme og solbæreddike
110,-

Lune retter
‍
Æggekage med kyllingeskind, blomstret smør og brød
140,-

‍
Tartelet med kalvetunge, fløde-spinat, stegt brissel og citronskal
185,-

Dessert og Ost
3 slags danske oste med ristet rugbrød og sylt
125,-
‍
Vandbakkelse med vanilleis og Mayan Red chokoladesauce
100,-

Cremet chokolade “Tuma Yellow” med karamelliserede kakaonibs og olivenolie
95,-

Romkugle
‍40,-

Madeleines
‍40,-


AFTEN MENU         

En rejse gennem spicy, søde, salte og drømmende retter med gastronomiske elementer fra hele vores farverige verden.

Kød, fisk eller helst fri - det er op til dig!

Den samme menu serveres for hele bordet.
1% af omsætningen bliver doneret til Nordic Foodprint

4 SERVERINGER          445,-
7 SERVERINGER          675,-

Vinmenu          300,-/500,-
‍
+ØSTERS                          40,-
+ost                                 50,-
+NAAN                              30,-
Vand ad libitum         30,-
‍

Snacks    

Tre forskellige snacks, serveres til hele bordet.
‍
Køkkenet bestemmer        75,-
Tilføj østers    +40,- pr. styk

Østers med thai style vinaigrette 3 stk 115,- / 6 stk 210,-

Lola's Butter Naan 45,-

Retter

Vi anbefaler snacks, 2-3 serveringer og en dessert pr. person

Ceviche med lime, appelsin, hokkaido græskar og cancha majs
135,-
‍
Stegte østershatte med sesam, pink salater og drue-chutney
‍125,-
‍
Ristet broccoli med grøn “mole”, mexicansk podi og karse
‍130,- 
‍
Kold salat på håndskårne, brede nudler med spicy cashew og spirer
‍140,-
‍
Sprød aubergine glaseret i unagi sauce med kinaradise og togarashi
‍135,- 

“Moilee”- Blåmuslinger med krydret kokos curry
/Eller røget tofu
155,-

Panerede “fish tacos” med granatæble, puffede ris og mango salsa
‍170,-

Gothenborg kylling i Panka chili, persillerodspuré og ristet grønkål
/Eller røget tofu
‍170,-

Braiseret nakke af gris med danske bælgfrugter, syltede løg og vinaigrette
175,-  

ost & Desserter

Empanada med Gammelknas ost og hibiscus gelé
85,-

Blodappelsinsorbet, blodappelsin kompot og aromatisk mynte
90,-

Meagans butterdej med pærer i gurkemeje samt creme fraiche is
105,-

Cremet chokolade “Tuma Yellow” med karamelliserede kakaonibs og olivenolie
95,-


‍

VINKORT

Vi tager forbehold for ændringer i vinkortet, hvis nogle vine er utilgængelige.

BOBLER
NV Protikta
Bellmunt i Oliver, Valencia, ES 475,-
‍Pinot Noir og Chardonnay lavet som i Champagne
‍
2021 Ghazii
Silvio Messana, Toscana, IT 500,-
Funky og frugtig mousserende på Sangiovese

2020 Le Vilain Gris Pétillant
Lucy Margaux, Adelaide Hills, AU 525,-
‍Orange bobler fra Australien
‍

2020 Crement Zero Dosage
Champ Divin, Jura, FR 550,-
‍Champagnedræberen
‍

2020 Omomorto
Menti, Veneto, IT 625,-
Frisk og stram norditaliener på Durella

‍
NV Blancs de Noir
Fluery Pere & Fils, Champagne, FR 700,-
‍Pinot noirbaseret med pæn fylde

‍
NV Blancs de Blancs Brut Reserve Guy Chalemagne, Champagne, FR 800,-
‍Toastet og rig, ren Chardonnay

‍
2018 Shaman
Marguet Pere & Fils, Champagne, FR 900,-
‍Intens mix på Chardonnay og Pinot Noir

‍
NV Accomplie (01/22)
Frederic Savart, Champagne, FR 1000,-
‍Den nye stjerne i Champagne

‍
2013 Grand Cru Bouzy
Marguet Pere & Fils, Champagne, FR 1100,-
‍Intens og nøddeagtig

‍
NV Cremant de Jura
J.F. Ganevat, Jura, FR 1200,-
Cremant der overskygger mange Champagner

‍
NV Bulles de Rosé (08/22)
Frederic Savart, Champagne, FR 1250,-
‍Frisk og præcis

‍
2013 Rose de Saignee Seve en Barmont
Olivier Horiot, Champagne, FR 1300,-
Fyldig og intens Roséchampagne - madvin

‍
2017 Grand Cru Ay
Marguet Pere & Fils, Champagne, FR 1500,-Overdådig

‍
NV Initial (12/21)
Jacques Selosse, Champagne, FR 3500,-
‍Hail to the king

‍

HVID
2021 Riesling Trocken
Patrick Kampf, Rhienhessen, DE 425,-
‍Sprød og let

2020 Piak!
Blanc Bobinet, Loire, FR 450,-
‍Funky og frisk Cabernet Franc lavet som hvidvin

2021 Note di Bianco
Alessandro Viola, Sicillen, IT 475,-
Grillo fra Sicilien - glad for seafood

2021 Sauvignon Blanc
Matthias Hager, Kamptal, AT 525,-
‍Frisk og mineralsk
‍

2019 Meunier
4 Ojos, Andalucien, ES 550,-
En sherryfornemelse - kompleks

2021 Brauneberger Juffer Riesling Kabinett Fritz Haag, Mosel, DE 575,-
Mundrensende syre og tropisk sødme

2020 Chardonnay
Drink Wines Not Labels Piemonte, IT 600,-
‍God, ren Chadonnay, du kan stole på

2010 Les Vieux Clos
Nicolas Joly, Loire, FR 625,-
Intens, moden og nøddet Chinin Blanc

2020 Chablis
Yannick Cadiou, Bourgogne, FR 650,-
‍Toastet og frisk Chardonnay

2021 Assyrtiko 
A-Grafo, Thessalien, GR 675,-
‍Grækenland er meget andet end Retsina

2018 Bourgogne Blanc
Gilles Ballorin, Bourgogne, FR 675,-
‍Frisk og intens
‍

2021 Timotheus
Gut Oggau, Burgenland, AT 700,-
Grüner og Weissburgunder med en smule maceration
‍

2016 Pouilly-Fuisse
Heretiers de Comte Lafon, Bourgogne, FR725,-
‍Moden og rig udkantsbourgogne

2021 Matassa Blanc
Matassa, Roussillon, FR 750,-
‍Sydfransk dekadence på hvid Grenache og Macabeu

2020 Anjou Blanc
Thibaud Boudignon, Loire, FR 825,-
‍Ren, dyb og intens

2019 Les oeillets
Jean Yves Peron, Savoie, FR 850,-
‍Alpevin på Jacquére
‍

2017 Marsannay Blanc
Domaine Trapet, Bourgogne, FR 900,-
‍Ren frugt, uden fadpræg
‍

2019 Ex Vero III
Werlitsch, Sydsteiermark, AT 925,-
Sublim Sauvignon og Chardonnay fra stejle stråninger

2017 Santa Rita Chardonnay
Racine Wines, California, US 950,-
Fyldig Chardonnay der har fået lidt fad
‍

2019 Les Fouchardes
Mark Angeli, Loire, FR 1050,-
‍Tropisk og fyldig Chinin

2017 Meursault
Domaine Pierre Morey, Bourgogne, FR 1150,-Intens og smørret, men stadig fin syre

2019 Chablis Clardy & Rosette
de Moor, Bourgogne, FR 1200,-
Ren og stingent i en årgang hvor alt lykkedes

2015 Saint Bris Mont Embrase Athenais de Beru, Bourgogne, FR 1250,-
‍Sauvignon lavet i Bourgogne

2017 Nuits Saint George 1er Cru Perriere BlancHenri Gouge, Bourgogne, FR 1350,-
‍Pinot Blanc i Bourgogne !?!

2016 Blanc Fume de Pouilly Didier Dagueneau, Loire, FR 1450,-
‍Kraftfuld, fornem og frisk

2009 Saarburger Rausch Riesling Spätlese VS Zilliken, Mosel, DE 1500,-
Knivskarp syre og balanceret sødme

2014 Sous la Roche Savagnin Ouille J.F. Ganevat, Jura, FR 2000,-
Ren Savagnin - 2 år på fad



ORANGE
2020 Moscatel Graudo 
Serra Oca, Lissabon, P 400,-
Frisk og energisk

2018 El Bianco
Cascina Alba Terra, Veneto, IT 425,-
Kort skalkontakt

2019 Solluchero
Nevio Scala, Veneto, IT 450,-
‍Let macereret og aromatisk på Moscato

2019 Krimiso
Aldo Viola, Sicilien, IT 550,-
Krydret og frisk  


2019 L’Erta
Paolo Marchionni, Toscana, IT650,-
‍Intens med middel maceration på Trebbiano

2019 PM 
Andert-Wein, Burgenland, AT 700,-
‍Dyb og intens, macereret på hele klaser

no1 Gratitude 
Strohmeier, Veststeiermark, A900,-
‍Aromatisk og vibrerende på lokale druer


ROSÉ
2020 Rosamare 
Nino Barraco, Sicilien, IT 500,-
‍Tæller næsten som rød

2020 PIAK Rosé 
Domaine Bobinet, Loire, FR 550,-
‍Funky og frugtig på Cabernet og Chenin

2020 Marsannay Rosé 
Gilles Ballorin, Bourgogne, FR 600,-
‍Mere Bourgogne Rouge end rosé


RØD
2019 Barbera
La Casaccia, Piomonte, IT 450,-
‍Frisk og juicy

2020 Glou Glou Rosso
Elios, Sicilien, IT 475,-
‍Frugtig og juicy

2020 Xinomavro Nature 
Thymiopoulos, Macedonia, GR 500,-
‍Kompleks og harmonisk

2018 Salto del Cieco
Anne-Santi, Umbria, IT 525,-
‍Frugtdrevet og let

2020 Dolcetto di Dogliani
Nicholas Altare, Piemonte, IT 550,-
Dolcetto på hjemmebane

‍
2020 Brouilly
Romauld Valot, Beaujolais, FR 550,-
‍Saftig og let

2019 Phelloe Natur
Tetramythos, Peloponnese, GR 575,-
Frisk og taninrig

‍
2019 Gratitud 
Cosmic, Catalunya, ES 575,-
‍Urtet og juicy Cabernet Franc

2019 Rosso Vigliano
Paulo Marchionni, Toscana, IT 600,-
‍Let og balanceret Sangiovese

#5 Personalgetraenk
Andert Wein, Burgenland, AT 600,-
Saftig og harmonisk

2019 Cotes de Nuits Village
Domaine Gerald Julien, Bourgogne, FR 625,-
Elegant og rafineret Pinot


2014 Arbois Rouge DD 
Domaine Tissot, Jura, FR 650,-
‍Pinot Noir, Poulsard og Troussou

2008 Langhe Rosso
San Fereolo, Piomonte, IT 650,-
Mørk, intens Dolcetto

2020 Rouge
Matassa, Roussillon, FR 675,-
Funky og let


2015 Grumello
ArPePe, Lombardiet, IT 700,-
‍Udkantsbarolo

2021 Fleurie Clos de la Grand Cour
Domaine de la Grand Cour, Beaujolais, FR 725,-
Saftig og burgundisk  


2018 Les Bertrands 
Fleurie Cuvee Emile, Beaujolais, FR 750,-
‍Intens Gamay 

2017 Monthelie Rouge 
Domaine de Montille, Bourgogne, FR 800,-
‍Elegant Cotes de Beaune

2016 Barbaresco Casot 
Giuseppe Nada, Piomonte, IT 850,-
‍Kæmpe årgang, der smager godt allerede nu

2019 St. Joseph Clos des Cerrieux
Romaneaux-Destezet, Rhone, FR 875,-
Lettere end sit rygte


2016 Nuits Saint Georges V.V. 
Domaine Michelot, Bourgogne, F900,-
‍Rustik og drikkeklar 

2016 Chateau Neuf du Pape
Domaine de Villeneuve, Rhone, FR 925,-
Klassisk syd Rhone


2016 Gevrey-Chambertin ‘Clos du Couvent’
Domaine des Varollies, Bourgogne, FR 1000,-
‍Intens og balanceret fuldblodsbourgogne

2015 Cote-Rotie Les Elontins
Domaine Billon Rhone, FR 1025,-
Feminint udtryk af stor Syrah

2018 Sonoma Coast Pinot Noir
Freeman Vineyards, Californien, US 1050,-
Bourgogne, bare lavet i USA

2013 Barolo Vilero
Giacomo Fenocchio, Piomonte, IT 1250,-
Traditionel og feminin stil

2015 Barbaresco Albesini Vigna Borgese
Piero Busso, Piemonte, IT 1450,-
Gammeldags på den gode måde


SØD
2021 Brachetto d’acqui
Gianfranco Torelli, Piomonte, IT 500,-
‍Jordbærbrus

2020 Coteaux du Layon
Chateau de Passavant, Loire, FR 600,-
Æbler og pærer

NV Macvin Blanc
Champ Divin, Jura, FR 700,-
Karakterfuld og intens


‍
Drinksmenu
BOOK BORD
tilbage

Restaurant Lola

Christianshavns
Voldgade 54
1424 København K

Booking & Questions

Booking@restaurantlola.dk
+ 45 53 55 58 63

Opening hours

Lunch
Monday-Saturday 11.30-15.00
Dinner
Wednesday-Saturday 17.00 - 00.00
Sunday-Monday closed

Press

PR@restaurantlola.dk

Instagram

Facebook

Job

Smiley

Cookies