En rejse gennem spicy, søde, salte og drømmende retter med gastronomiske elementer fra hele vores farverige verden.
Kød, fisk eller helst fri - det er op til dig!
Den samme menu serveres for hele bordet.
1% af omsætningen bliver doneret til Nordic Foodprint
Tre forskellige snacks, serveres til hele bordet.
Køkkenet bestemmer 75,-
Tilføj østers +40,- pr. styk
Østers med thai style vinaigrette 3 stk 115,- / 6 stk 210,-
Lola's Butter Naan 45,-
Vi anbefaler snacks, 2-3 serveringer og en dessert pr. person
Ceviche med lime, appelsin, hokkaido græskar og cancha majs
135,-
Dehydrerede kartofler, unagi, syltede tomater, wasabino, peanuts og ingefær
125,-
Ristet porre med luftig kartoffelskum, guanciale og anis dukkah
125,-
Smørstegt blomkål med fermenteret chili, hyldeblomst kapers, estragon, citronskal og nødder
125,-
Bagte jordskokker, “dandan” sesamdressing, sprøde løg og syltede druer
130,-
Kæmpe kartoffel gnocchi fyldt med salsa macha, toppet med kimchi og karse
150,-
“Moilee”- Blåmuslinger med krydret kokos curry
/Eller røget tofu
160,-
Kuller med chipotle, appelsin, ristet endive og valnødde-crumble
160,-
Sprødstegt gris, æbler med varme krydderier, grønkål og marineret selleri
165,-
“Haleem”-Indisk inspireret bulgur med braseret krondyr, pickles og mizuna
/Eller vilde svampe
165,-
Empanada med Gammelknas ost og hibiscus gelé
80,-
“Pain d´epice” med karamelliserede æbler og toffee
90,-
Popcorn-is, saltet majskaramel og limeskal
85,-