Østers med Renatas vinaigrette
3 stk 115,- / 6 stk 210,-
Marineret sild med kapers, rødløg og rabarber
90,-
Davids “Goa” sild med portugisk indflydelse og varme krydderier
90,-
Lisas vadouvan sild med æggecreme og sprødt æble
90,-
Håndpillede rejer med smilende æg fra Stensbølgaard, mayonnaise, urter og kaffir lime salt
140,-
Røget laks fra Royal Nyborg Smoke House med peberrodscreme, agurk og radisser
180,-
Smørstegt filet af fladfisk med mayonnaise, citron og pico de gallo (Ja, vi har også remoulade)
140,-
/Tilkøb af håndpillede rejer 45,-
Lun, røget ål “unagi” med røræg og sprøde radiser
185,-
Kartoffelmad med løvstikke, ristede løg, urter og “podi” på karryblade
115,-
Hvide asparges fra Søren Wiuff, rugbrød, tomat og hollandaise
165,-
/Tilkøb af håndpillede rejer 45,-
Æggekage med æg fra Stensbølgaard og pisket creme fraiche med nduja
140,-
Hønsesalat med kylling fra Gothenborg, bacon, kørvel og ristet toast
135,-
Butter Chicken salat med kylling fra Gothenborg, stegt kyllingeskind, syltede løg og koriander
135,-
Braiseret nakkefilet med karamelliserede løg, sennepsmarineret sommerkål og sprøde svær
135,-
Sprængt oksetunge med italiensk salat og syltede gulerødder
140,-
Oksetatar fra Spis min Gris med tomat, peberrod og kartoffelchips
155,-
Tartelet med høns fra Gothenborg og grønne asparges fra Søren Wiuff
185,-
Ost, Dessert og Sødt til kaffen
3 slags danske oste med sylt og ristet rugbrød
125,-
Vandbakkelse med rabarber og vaniljeis
115,-
Cremet chokolade-posset med karamelliserede kakaonibs og olivenolie
95,-
Dagens Kager
Fra 45,-
Madelaines (3 stk.)
45,-
En rejse gennem spicy, søde, salte og drømmende retter med gastronomiske elementer fra hele vores farverige verden.
Kød, fisk eller helst fri - det er op til dig!
Den samme menu serveres for hele bordet.
1% af omsætningen bliver doneret til Nordic Foodprint
Tre forskellige snacks, serveres til hele bordet.
Køkkenet bestemmer 75,-
Tilføj østers +40,- pr. styk
Østers med thai style vinaigrette 3 stk 115,- / 6 stk 210,-
Lola's Butter Naan 45,-
Vi anbefaler snacks, 2-3 serveringer og en dessert pr. person
”Som tam” salat på linefanget blæksprutte med majroer, rødløg, peanuts og koriander
135,-
Ristede gulerødder med Pecorino, kosho og olivenolie
135,-
Nye kartofler med løvstikke, podi, dobbel creme fraiche og karse
125,-
Sprød rejetoast med urtesalat, granatæble, sesam og hele, friterede fjordrejer
150,-
“Udon nudler” med skaldyrsbisque, syltet kinaradise og crispy chili olie
150,-
“Congee” på Sørens hvide asparges med grønne ærter, radisser og dild
170,-
“Moilee”- Blåmuslinger i krydret kokos-curry
160,-
Vi anbefaler naan til!
Paratha med cremet kartoffelfyld, kålskud, røget tofu, gomasio og citrus urter
175,-
Karamelliseret løgtærte med luftig hollandaise, fennikel dukkah og fermenteret ramsløg
180,-
Ristet kylling “Danoise” med sticky rice, rabarber, agurk og kyllingeskindsauce
180,-
“Gammelknas” osteempanadas med fermenteret honning og hibiskusgel
100,-
Sprød og blød marengs med rabarber, vanille og creme fraiche is
90,-
Davids banan- og kaffedessert
90,-
Chokolade “pot de creme” med Tuma yellow fra Nicaragua, karamelliserede kakakonibs og olivenolie
95,-
Petit fours
45,-
Lola har økologisk spisemærke i Sølv, støtter Foodprint Nordic og har via KBH universitet fået udarbejdet klimarapport på vores drift.