tilbage
drinksmenu
tilbage

Frokost Menu

Aften
Menu

Vinkort

Drawing of blue fishDrawing of blue fishDrawing of blue fishDrawing of blue fishDrawing of blue fish


Lola menu         


FrOKOST MENU    

‍
Østers med Renatas vinaigrette
3 stk 115,- / 6 stk 210,-
‍
Marineret sild med kapers, rødløg og rabarber
90,-
‍
Davids “Goa” sild med portugisk indflydelse og varme krydderier
90,-
‍
Lisas vadouvan sild med æggecreme og sprødt æble
90,-
‍
Håndpillede rejer med smilende æg fra Stensbølgaard, mayonnaise, urter og kaffir lime salt
140,-

Røget laks fra Royal Nyborg Smoke House med peberrodscreme, agurk og radisser
180,-

Smørstegt filet af fladfisk med mayonnaise, citron og pico de gallo (Ja, vi har også remoulade)
140,-
/Tilkøb af håndpillede rejer 45,-
‍
Lun, røget ål “unagi” med røræg og sprøde radiser
185,-

Kartoffelmad med løvstikke, ristede løg, urter og “podi” på karryblade
115,-

Hvide asparges fra Søren Wiuff, rugbrød, tomat og hollandaise
165,-
/Tilkøb af håndpillede rejer 45,-
‍
Æggekage med æg fra Stensbølgaard og pisket creme fraiche med nduja
140,-

Hønsesalat med kylling fra Gothenborg, bacon, kørvel og ristet toast
135,-

Butter Chicken salat med kylling fra Gothenborg, stegt kyllingeskind, syltede løg og koriander
135,-

Braiseret nakkefilet med karamelliserede løg, sennepsmarineret sommerkål og sprøde svær
135,-

Sprængt oksetunge med italiensk salat og syltede gulerødder
140,-

Oksetatar fra Spis min Gris med tomat, peberrod og kartoffelchips
155,-

Tartelet med høns fra Gothenborg og grønne asparges fra Søren Wiuff
185,-

Ost, Dessert og Sødt til kaffen
‍
3 slags danske oste med sylt og ristet rugbrød
125,-
‍
Vandbakkelse med rabarber og vaniljeis
115,-
‍
Cremet chokolade-posset med karamelliserede kakaonibs og olivenolie
95,-
‍
Dagens Kager
Fra 45,-
‍
Madelaines (3 stk.)
45,-


AFTEN MENU         

En rejse gennem spicy, søde, salte og drømmende retter med gastronomiske elementer fra hele vores farverige verden.

Kød, fisk eller helst fri - det er op til dig!

Den samme menu serveres for hele bordet.
1% af omsætningen bliver doneret til Nordic Foodprint

4 SERVERINGER          450,-
7 SERVERINGER          675,-

Vinmenu          300,-/500,-
‍
+ØSTERS                          40,-
+ost                                 45,-
+NAAN                              30,-
Vand ad libitum         30,-
‍

Snacks    

Tre forskellige snacks, serveres til hele bordet.
‍
Køkkenet bestemmer        75,-
Tilføj østers    +40,- pr. styk

Østers med thai style vinaigrette 3 stk 115,- / 6 stk 210,-

Lola's Butter Naan 45,-

Retter

Vi anbefaler snacks, 2-3 serveringer og en dessert pr. person

”Som tam” salat på linefanget blæksprutte med majroer, rødløg, peanuts og koriander
135,-
‍
Ristede gulerødder med Pecorino, kosho og olivenolie
135,-
‍
Nye kartofler med løvstikke, podi, dobbel creme fraiche og karse
125,-
‍
Sprød rejetoast med urtesalat, granatæble, sesam og hele, friterede fjordrejer
150,-
‍
“Udon nudler” med skaldyrsbisque, syltet kinaradise og crispy chili olie
150,-
‍
“Congee” på Sørens hvide asparges med grønne ærter, radisser og dild
170,-

“Moilee”- Blåmuslinger i krydret kokos-curry
160,-
Vi anbefaler naan til!
‍
Paratha med cremet kartoffelfyld, kålskud, røget tofu, gomasio og citrus urter
175,-
‍
Karamelliseret løgtærte med luftig hollandaise, fennikel dukkah og fermenteret ramsløg
180,-
‍
Ristet kylling “Danoise” med sticky rice, rabarber, agurk og kyllingeskindsauce
180,-  

ost & Desserter

“Gammelknas” osteempanadas med fermenteret honning og hibiskusgel
100,-
‍
Sprød og blød marengs med rabarber, vanille og creme fraiche is
90,-
‍
Davids banan- og kaffedessert
90,-
‍
Chokolade “pot de creme” med Tuma yellow fra Nicaragua, karamelliserede kakakonibs og olivenolie
95,-
‍
Petit fours
45,-

Lola har økologisk spisemærke i Sølv, støtter Foodprint Nordic og har via KBH universitet fået udarbejdet klimarapport på vores drift.

VINKORT

Vi tager forbehold for ændringer i vinkortet, hvis nogle vine er utilgængelige.

BOBLER
2021 Ghazii 
Silvio Messana, Toscana, IT 500,-
‍Funky og frugtig mousserende på Sangiovese

2020 Le Vilain Gris Pétillant
Lucy Margaux, Adelaide Hills, AU 525,-
‍Orange bobler fra Australien
‍

2020 Crement Zero Dosage
Champ Divin, Jura, FR 600,-
‍Champagnedræberen
‍

2020 Omomorto 
Menti, Veneto, IT 625,-
‍Frisk og stram norditaliener på Durella 
‍

NV Blancs de Noir
Fluery Pere & Fils, Champagne, FR 700,-
‍Pinot noirbaseret med pæn fylde
‍

NV Blancs de Blancs Brut Reserve
Guy Chalemagne, Champagne, FR 800,-
‍Toastet og rig, ren Chardonnay

2018 Shaman 
Marguet Pere & Fils, Champagne, FR 900,-
‍Intens mix på Chardonnay og Pinot Noir
‍

NV Ephemere 014
Drémont & Savart, Champagne, FR 1000,-
‍Negociantwine fra Frederi Savart

2013 Grand Cru Bouzy
Marguet Pere & Fils, Champagne, FR 1100,-
‍Intens og nøddeagtig
‍
NV Cremant de Jura 
J.F. Ganevat, Jura, FR 1200,-
‍Cremant der overskygger mange Champagner
 
‍
NV Bulles de Rosé (08/22)
Frederic Savart, Champagne, FR 1250,-
‍Frisk og præcis
‍

2013 Rose de Saignee Seve en Barmont
Olivier Horiot, Champagne, FR 1300,-
‍Fyldig og intens Roséchampagne - madvin
‍

2017 Grand Cru Ay
Marguet Pere & Fils, Champagne, FR 1500,-
‍Overdådig
‍

NV Initial (12/21)
Jacques Selosse, Champagne, FR 3500,-
‍Hail to the king

‍

HVID
2021 Riesling Trocken
Patrick Kampf, Rhienhessen, DE 450,-
‍Sprød og let
 
2021 Sauvignon Blanc
Matthias Hager, Kamptal, AT 525,-
‍Frisk og mineralsk

2019 Meunier
4 Ojos, Andalucien, ES 550,-
‍En sherryfornemelse - kompleks

2016 Riesling Kabinett
Selbach Oster, Mosel, DE 575,-
‍Mundrensende syre og tropisk sødme
‍

2021 Albarino Volanderia
Constantina Sotelo, Rias Baixas, ES 600,-
‍Frisk og intens
‍

2010 Les Vieux Clos 
Nicolas Joly, Loire, FR 625,-
‍Intens, moden og nøddet Chinin Blanc
‍

2019 Hautes Cotes de Nuits Blanc 
Domaine Truchetet, Bourgogne, FR 675,-
‍Klassisk Bourgogne
‍

2021 Chablis
Yannick Cadiou, Bourgogne, FR 700,-
‍Frisk og intens
‍

2020 Bourgogne Blanc
Gilles Ballorin, Bourgogne, FR 725,-
‍Frisk og intens
‍

2021 Matassa Blanc 
Matassa, Roussillon, FR 750,-
‍Sydfransk dekadence på hvid Grenache og Macabeu
‍

2020 Pinot Gris 
Gerard Schueller, Alsace, FR 775,-
‍Intens og aromatisk
‍

2017 Jeremy Recchione  
Saint Romain, Bourgogne, FR 800,-
‍Mineralsk og præcis
‍

2020 Anjou Blanc  
Thibaud Boudignon, Loire, FR 825,-
‍Ren, dyb og intens
‍

2019 Les oeillets  
Jean Yves Peron, Savoie, FR 850,-
‍Alpevin på Jacquére
‍

2017 Marsannay Blanc 
Domaine Trapet, Bourgogne, FR 900,-
‍Ren frugt, uden fadpræg
‍

2019 Ex Vero III
Werlitsch, Sydsteiermark, AT 925,-
‍Sublim Sauvignon og Chardonnay fra stejle stråninger 
‍

2017 Santa Rita Chardonnay 
Racine Wines, California, US 950,-
‍Fyldig Chardonnay der har fået lidt fad
‍

2019 Les Fouchardes 
Mark Angeli, Loire, FR 1050,-
‍Tropisk og fyldig Chinin
 

2017 Meursault 
Domaine Pierre Morey, Bourgogne, FR1150,-
‍Intens og smørret, men stadig fin syre
‍

2019 Chablis
Clardy & Rosette de Moor, Bourgogne, FR 1200,-
‍Ren og stingent i en årgang hvor alt lykkedes
‍

2015 Saint Bris Mont Embrase
Athenais de Beru, Bourgogne, FR 1250,-
‍Sauvignon lavet i Bourgogne
‍

2020 Chassagne Montrachet
Joseph Colin, Bourgogne, FR 1300,-
‍Fyldig og ren
‍

2017 Nuits Saint George 1er Cru Perriere Blanc
Henri Gouge, Bourgogne, FR 1350,-
‍Pinot Blanc i Bourgogne !?!
‍

2020 Saint Aubin En l’Ebaupin
Lamy-Caillat, Bourgogne, FR 1400,-
‍Enhjørning
‍

2016 Blanc Fume de Pouilly
Didier Dagueneau, Loire, FR 1450,-
‍Kraftfuld, fornem og frisk
‍

2009 Saarburger Rausch Riesling Spätlese VS
Zilliken, Mosel, DE 1500,-
‍Knivskarp syre og balanceret sødme
‍

2020 Chardonnay Charles Heinz Vineyard
Littorai, Sonoma Coast, US 1750,-
‍Bourgogne i USA
‍

2014 Sous la Roche Savagnin Ouille 
J.F. Ganevat, Jura, FR 2000,-
‍Ren Savagnin - 2 år på fad  



ORANGE
2019 Biancoviola
Aldo Violo, Sicilly, IT 450,-
‍Frisk Grillo med 3 ugers maceration
‍

2020 Sinfonia di Bianco
Alesandro Viola, Sicillien, IT 475,-
‍Kort maceration 
‍

2021 Dinavolino  
Denavolo, Emilia Romagna, IT 500,-
‍Frisk og Citruspræget
‍

2021 Pamhogna Weiss 
Andert-Wein Burgenland, AT 550,-
‍Krydret og frisk  
‍

2016 Roditis Orange
Tatsis, Marcedonien, GR 600,-
‍30 dages maceration

2020 L’Erta  
Paolo Marchionni, Toscana, IT 650,-
‍Intens med middel maceration på Trebbiano
‍

2019 PM 
Andert-Wein, Burgenland, AT 700,-
‍Dyb og intens, macereret på hele klaser
‍

no1 Gratitude 
Strohmeier, Veststeiermark, AT 900,-
‍Aromatisk og vibrerende på lokale druer


ROSÉ
2020 Rosamare 
Nino Barraco, Sicilien, IT 450,-
‍Rosé, udenfor sæsonen
‍

2020 PIAK Rosé 
Domaine Bobinet, Loire, FR 550,-
‍Funky og frugtig på Cabernet og Chenin
‍

2020 Marsannay Rosé 
Gilles Ballorin, Bourgogne, FR 600,-
‍Mere Bourgogne Rouge end rosé


RØD
2021 La Lanterne Rouge
Clos Fantine, Languedoc, FR 450,-
‍Frisk og elegant
‍

2021 Puszta Libre
Claus Preisinger, Burgenland, AT 475,-
‍Let og sommerlig
‍

2019 Aldo Viola
Rosso Saingee, Sicilien, IT 500,-
‍Let Siciliener
‍

2021 Pain Perdu
Claire & Florent Bejon, Loire, FR 525,-
‍Let Cabernet Franc
‍

2020 Lemnio
Tatsis, Macedonien, GR 525,-
‍Karakterfuld og stram
‍

2020 Dolcetto di Dogliani
Nicholas Altare, Piemonte, IT 550,-
‍Dolcetto på hjemmebane
‍

2020 Chenas
Romauld Valot, Beaujolais, FR 550,-
‍Saftig og let
‍

2019 Phelloe Natur
Tetramythos, Peloponnese, GR 575,-
‍Frisk og taninrig
‍
2019 Gratitud 
Cosmic, Catalunya, ES 575,-
‍Urtet og juicy Cabernet Franc
‍

#5 Personalgetraenk
Andert Wein, Burgenland, AT 600,-
‍Saftig og harmonisk
‍

2021 Langhe Rosso
Drink Wines Not Labels, Piomonte, IT 650,-
Udkantsbarolo
 

2021 Rouge
Matassa, Roussillon, FR 675,-
‍Funky og let  
‍

2021 Fleurie Clos de la Grand Cour 
Domaine de la Grand Cour, Beaujolais, FR 725,-
‍Saftig og burgundisk

2021 Bourgogne Rouge
Mark Haisma, Bourgogne, FR 775,-
‍Elegant og rafineret Pinot
‍

2019 Champ Lévat 
Jean-Yves Peron, Savoie, FR 800,-
‍Troldmanden fra Alperne  
‍

2019 St. Joseph Clos des Cerrieux
Romaneaux-Destezet, Rhone, FR 875,-
‍Lettere end sit rygte

2016 Chateauneuf du Pape
Domaine de Villeneuve, Rhone, FR 925,-
‍Klassisk syd Rhone
‍

2016 Gevrey-Chambertin ‘Clos du Couvent’  
Domaine des Varollies, Bourgogne, FR1000,-
‍Intens og balanceret fuldblodsbourgogne
‍

2015 Cote-Rotie Les Elontins
Domaine Billon Rhone, FR 1025,-
‍Feminint udtryk af stor Syrah
‍

2018 Peek a Boo
Christian Tschilda, Burgenland, AT 1100,-
‍Elegant og kompleks Cabernet Franc
‍

2020 Pinot Noir Sonoma Coast 
Blue Farm, Sonoma Coast, US 1150,-
‍Burgundisk og ren
‍

2013 Barolo Vilero
Giacomo Fenocchio, Piomonte, IT 1250,-
‍Traditionel og feminin stil
‍

2015 Barbaresco Albesini Vigna Borgese
Piero Busso, Piemonte, IT 1450,-
‍Gammeldags på den gode måde
‍

2017 Montepulciano d’Abruzzo
Emidio Pepe, Abruzzo, IT 1550,-
‍Da Capo
‍

2020 Pinot Noir Mays Canyon
Littorai, Sonoma Coast, US 1800,-
‍Bourgogne i USA
‍

2016 Chateauneuf du Pape
Henri Bonneau, Rhone, FR 2500,-
‍Sidste årgang fra Mesteren 

SØD
2021 Brachetto d’acqui
Gianfranco Torelli, Piomonte, IT     500,-
‍Jordbærbrus
‍

2007 Riesling Auslese
Schloss Sommerhausen, Franken, DE     600,-
‍Ædel rådenskab
‍

2020 Coteaux du Layon
Chateau de Passavant, Loire, FR      600,-
‍Æbler og pærer
‍

NV Macvin Blanc
Champ Divin, Jura, FR     700,-
‍Karakterfuld og intens

‍
Drinksmenu
BOOK BORD
tilbage

Restaurant Lola

Christianshavns
Voldgade 54
1424 København K

Booking & Questions

Booking@restaurantlola.dk
+ 45 53 55 58 63

Opening hours

Lunch
Monday-Saturday 11.30-15.00
Dinner
Wednesday-Saturday 17.00 - 00.00
Sunday-Monday closed

Press

PR@restaurantlola.dk

Instagram

Facebook

Job

Smiley

Cookies