Østers med thai style vinaigrette 3 stk 115,- / 6 stk 210,-
Sild
Marineret sild med kapers, rødløg og blodappelsin
90,-
Davids “Goa sild”- tomatiseret, portugisisk indflydelse med varme krydderier
90,-
Lisas Vadouvan-krydret sild med røget æggecreme og sprødt æble
90,-
Fisk
Håndpillede rejer med smilende æg, mayonnaise, urter og kaffir lime salt
140,-
Enebær- og dild gravad laks med luftig rævedressing og dild
155,-
Sprødstegt rødspættefilet med mayonnaise, citron og “pico de gallo”
(Ja, vi har også remoulade!)
140,- Tilkøb af rejer - 45,-
Røget ål “unagi” med røræg, radiser og smørstegt rugbrød
185,-
Kød
Nakkefilet med varme, karamelliserede løg, marineret kål, æble og sprøde svær
135,-
Kalvetunge med peberrodscreme og syltede gulerødder
140,-
Hønsesalat med svampe, bacon og ristet toast
135,-
Grønt
Kartoffel med løvstikkemayo, “podi”, ristede løg og urter
115,-
Dehydrerede rødbeder med peberrodscreme og solbæreddike
110,-
Lune retter
Æggekage med kyllingeskind, blomstret smør og brød
140,-
Tartelet med kalvetunge, fløde-spinat, stegt brissel og citronskal
185,-
Dessert og Ost
3 slags danske oste med ristet rugbrød og sylt
125,-
Vandbakkelse med vanilleis og Mayan Red chokoladesauce
100,-
Cremet chokolade “Tuma Yellow” med karamelliserede kakaonibs og olivenolie
95,-
Romkugle
40,-
Madeleines
40,-
En rejse gennem spicy, søde, salte og drømmende retter med gastronomiske elementer fra hele vores farverige verden.
Kød, fisk eller helst fri - det er op til dig!
Den samme menu serveres for hele bordet.
1% af omsætningen bliver doneret til Nordic Foodprint
Tre forskellige snacks, serveres til hele bordet.
Køkkenet bestemmer 75,-
Tilføj østers +40,- pr. styk
Østers med thai style vinaigrette 3 stk 115,- / 6 stk 210,-
Lola's Butter Naan 45,-
Vi anbefaler snacks, 2-3 serveringer og en dessert pr. person
Ceviche med lime, appelsin, hokkaido græskar og cancha majs
135,-
Stegte østershatte med sesam, pink salater og drue-chutney
125,-
Ristet broccoli med grøn “mole”, mexicansk podi og karse
130,-
Kold salat på håndskårne, brede nudler med spicy cashew og spirer
140,-
Sprød aubergine glaseret i unagi sauce med kinaradise og togarashi
135,-
“Moilee”- Blåmuslinger med krydret kokos curry
/Eller røget tofu
155,-
Panerede “fish tacos” med granatæble, puffede ris og mango salsa
170,-
Gothenborg kylling i Panka chili, persillerodspuré og ristet grønkål
/Eller røget tofu
170,-
Braiseret nakke af gris med danske bælgfrugter, syltede løg og vinaigrette
175,-
Empanada med Gammelknas ost og hibiscus gelé
85,-
Blodappelsinsorbet, blodappelsin kompot og aromatisk mynte
90,-
Meagans butterdej med pærer i gurkemeje samt creme fraiche is
105,-
Cremet chokolade “Tuma Yellow” med karamelliserede kakaonibs og olivenolie
95,-