Siden åbningen i 2019 har Lolas aftenkort lagt op til udlængsel og lysten til at smage på hele verden, men fra 27. marts kan du nyde klassisk dansk smørrebrød og velkendte lune frokostretter i let Lola-fortolkede udgaver med stor respekt for den danske arv.
Med Kamilla Seidlers ord:
”Samtidig med, at ting gerne må være klassiske, behøver de ikke blive til et museum, så vi har udviklet frokostkortet med stor respekt for klassisk smørrebrød, men med inspiration fra vores aftenmenu, hvor det giver mening. Vi synes f.eks. at vadouvan beriger silden, at den røgede ål har godt af et strøg af unagi og at rejerne får et løft af den forfriskende citrusaroma fra kaffir lime salt."
SE HELE FROKOSTKORTET OG BOOK BORD – OGSÅ ÅBENT FOR BOOKING TIL PÅSKEFROKOST
Allerede nu kan du booke bord til frokost fra opstarten, mandag 27. marts, og der er ligeledes åbent for booking til frokost i hele påsken.